HTML

Kibaszott MÁV Biztosító

Nos ez a blog dühből íródik. Most indítom a pert a MÁV bizosító ellen, mert teljesen jogos káromat nem hajlandóak kifizetni. Undorító mocsok banda. Remélem rövid lesz a blog élete, mert az azt jelenti, hogy pár hónap múlva elismerik hogy tévedtek és fizetnek. Ha nem, itt az ügy minden mozzanatát nyomon lehet követni, sőt várom a sorstársak reakciót. Kibaszott MÁV Biztosító (KMB).

Friss topikok

Linkblog

Ma este nagy ütőkártyához juthatok a KMB-val szemben.

2008.02.15. 11:05 felperes

Igaz hogy az elmúlt két napban történtek itt dolgok: megjelent e blog kapcsán több más weboldalon is az ügyem, ahol jó sok komment és hozzászólás érkezett a témához, valamint írtunk arról hogy a Kibaszott MÁV Biztosító elnöke luxus Mercedesszel jár, amit néha az ellenségei festékkel öntenek, le, + mostanában az elnök úr hobbija TV stábok lökdösése, és veregetése.

Na de ezek csak profilba vágó hírek voltak, kanyarodjunk vissza az alaptörténethez.

Ott tartottunk pár napja, hogy megszereztem a károkozó telefonszámát, próbáltam hívni, de nem vette fel.

Nos azóta próbáltam újra hívni, és felvette. Emlékezett rám, annak ellenére hogy az ügy most már pár nappal több mint egy éve történt, és meglepően együttérző, és segítőkész volt.

Meglepődött hogy még nincs rendezve a kár, ő erről semmit nem tudott. Kérdeztem hogy a károkozói nyilatkozattal keresete-e őt a Máv, amire ő azt válaszolta, hogy egyetlen egyszer sem kereste őt senki ezzel az üggyel kapcsolatban, ő legutoljára akkor foglalkozott ezzel, amikor nekem aláírta a betétlapon, hogy elismeri hogy az ő hibája.

Szóval a MÁV meg se kereste a károkozói nyilatkozattal, és így hivatkozott arra, hogy hogy nincs meg neki a károkozói nyilatkozat. Vicces nem?

Beszélgettem vele még egy picit, és mivel segítőkésznek mutatkozott, megbeszéltem vele ma estére egy időpontot, amikor találkozunk, és azt ígérte hogy aláírja nekem az ügyvédem által megírt károkozói nyilatkozatot.

At mondta, hogy továbbra is elismeri hogy ő a vétkes, ő ebből nem csinál problémát, és ha a MÁV megkereste volna, akkor neki is elismerte volna... De mivel nem keresték, így eszébe se jutott ezzel foglalkozni.

Kíváncsi leszek a ma estére, hogy valóban aláírje-e.

Ha igen, akkor érdekes helyzet fog előállni, odateszem a MÁV orra alá azt a nyilatkozatot, aminek hiányéra hivatkozva megtagadták nekem a károm kifizetését, a fél millió forintot.

Ha erre is azt mondják, hogy nem fizetnek mert bla bla bla, akkor ... nincs más választás mint a per.

Kíváncsi vagyok mi lesz.

2 komment

Címkék: kocsi per kár biztosítás sorstárs máv biztosító károkozói nyilatkozat

A bejegyzés trackback címe:

https://mavabe.blog.hu/api/trackback/id/tr22340182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Böbe 2008.07.31. 14:05:51

Igaz már eldőlt , vége a biztosítónak,
nekem aránylag friss a károm még ""csak " 6 hete történt, mindenütt irnak az átszerződésről, de arról hogy ,mi lesz a károsultakkal? Ki tud segíteni???
uj kocsimon több mint fél mill.-ós kár --
és velünk mi lesz???? Irtam a Mabisznak, Ők aztán csak annak a károsultaknak segítenek akinek olyan személy okozta a a balesetet aki egyátalán nem fizetett köteletőt??? hm nagyon jó ---- végeredményben szerintem a mi pénzünkön akik fizetjük a kötelezőt
A PSZÁF még nem is válaszolt

Eszter 2008.07.31. 17:09:13

Nekem is MÁV-os a biztosításom, és egyelőre vakarom a fejem, hogy mikor, hova, és miből lépjek át, mivel kb. 3 hete fizettem be a negyedéves kötelezőt (aminek összege fizetésem 20 %-a). Sajnos én is okoztam kért decemberben, tőlem kértek nyilatkozatot, alá is írtam, remélem, megtérítették a kárt. Szerintem a sikkasztótól el kellene kobozni a vagyonát, és kényszermunkára kellene kötelezni, aminek "béréből" kifizetnék a károsultakat. Persze ez csak fantázia, sajnos nem így működik a jogrendszer. De mért nem így működik?
süti beállítások módosítása