HTML

Kibaszott MÁV Biztosító

Nos ez a blog dühből íródik. Most indítom a pert a MÁV bizosító ellen, mert teljesen jogos káromat nem hajlandóak kifizetni. Undorító mocsok banda. Remélem rövid lesz a blog élete, mert az azt jelenti, hogy pár hónap múlva elismerik hogy tévedtek és fizetnek. Ha nem, itt az ügy minden mozzanatát nyomon lehet követni, sőt várom a sorstársak reakciót. Kibaszott MÁV Biztosító (KMB).

Friss topikok

Linkblog

A MÁV ÁBE elnöke verte az MTV munkatársait

2008.02.14. 08:17 felperes

Elhiszitek?

Tegnap este délután épp Budapesten a Kibaszott MÁV Biztosító (KMB) előtt sétálok (mert mit is csinálnék szabadidőmben), mikor hallom látom, hogy egy kamerás és egy másik embert valaki leüvölt a MÁV ÁBÉ előtt. Lökdösődés ütés stb, minden ami kell egy kocsmai szinvonalú verekedéshez. Csakhogy.

A "kért okozó", azaz aki ütött - mint később kiderült - nem más mint Kiss Bálint a KMB elnöke.

Komoly nem?

Azóta utána néztem az esetnek, bízva abban, hogy lesz nyoma hiszen ott volt az MTV-s kocsi, és egy pár fős forgatócsoport kamerával. Így az ilyesmik nem szoktak titokban maradni kis hazánkban.

Találtam is egy ide vonatkozó hírt:


Rátámadt a Szempont című műsor stábjára Kiss Bálint a MÁV Általános Biztosító Egyesület elnöke kora este. Az MTV forgatócsoportja éppen a az egyesület székházát filmezte, amikor Kiss Bálint nehezményezte, hogy félig a járdán, mozgássérült igazolvánnyal parkoló Mercedese is a képbe került. A MÁV biztosító elnöke megütötte a Szempont operatőrét, és lökdöste a riportert. Később ugyan elnézést kért, de aztán megfenyegette az MTV munkatársait. (MTI)



Komoly nem? uhh mennyi szaftos téma egyszerre:
  • a MÁV elnöke verekedik
  • a MÁV elnöke kurva gazdag, brutál nagy tízmillás mercivel jár, nyilván van miből ha senkinek nem fizetik ki a kárát
  • a MÁV elnök egy tróger kisstílű csaló, aki annak ellenére, hogy telik neki Mercedesre, képtelen a parkolásért fizetni, így hamisított mozgássérült igazolvánnyal csal.

UPDATE: VIDEÓ - AZ MTV HÍRADÓJÁNAK BEJÁTSZÁSA AZ ESETRŐL ITT!

Azt mondja, a háttérben hallani, hogy múltkor amikor lefilmezték a kocsiját, másnap valaki leöntötte festékkel. Noss, akkor hívek, írány a festékbolt. Én már megyek is!


Remélem feljelentik az MTV-sek és egy névtelen is (talán épp én leszek a felperes?) a mozgássérült parkoló igazolvány jogtalan használata miatt.

Az ügyhöz hivatkozó linkek:

20 komment

Címkék: verekedés kár károkozó máv biztosító kiss bálint máv elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://mavabe.blog.hu/api/trackback/id/tr57338644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timm 2008.02.14. 13:29:52

Kedves felperes !
Sajnálattal közlöm, hogy egy kisstílü hazudó vagy. Én ott voltam a tegnapi esetnél, sőt fel is vettem a telefonommal egy videót. Nem volt ütés, nem volt komplett stáb, nem volt tv-s kocsi.
Ezen kivül nem este történt az eset, hanem délután három óra körül.
Csak nem Te is egy kis csaló vagy, akit elkaptunk és így próbálsz bosszut állni?

tststs

qwertz100 2008.02.14. 17:19:49

Hadd hulljona férgese (mármint a TV-sek)!

Nekem tetszenek a spontán kialakuló média alkalmazott basztatások.

Bocs, de én a MÁV Biztosítóban pozitív példát látok, 5 év alatt a semmiből olyan árleverést gerjesztettek ami 30-40 milliárd Ft-ot hagyott az emberek zsebében.

Az én ismereteim szerint banok lízincégei biztosítanak flottákat a MÁV-nál, akkor a kifizetésekkel nem sok gond lehet.

Kárt bejelenteni meg tudni kell!!

névnév 2008.02.14. 17:22:08

Közterületen addig filmezem az autókat, amig jól esik. Ez jogos. Publikálni már csak a rendszám kitakarásával szabad.
DE úgy tűnik valakik azt hiszik, hogy a plusz jogaik nagyon ki vannak terjesztve még a kocsijuk vélt személyiségi jogára is :)
Nameg sikeres ember nem lehet, aki nem a járdára parkol!

felperes 2008.02.14. 17:53:09

Kedves timm! Akkor örülök mert nagyjából egy helyen lehettünk, de nekem nem vesz fel videót a telefonom, de ha venne se jutott volna eszembe felvenni az esetet. Az utca másik oldalán sétáltam, és igenis volt lökdösődés, és kameralefogás is.

Erről több oldalon is lehet már azóta olvasni, szóval nem kívánom bizonygatni saját magam.

De örülök azért hogs írtál, ha van kedves, tedd fel a youtube-ra a telefonoddal készített felvételt, hátha én is rajta vagyok. Ha feltetted ide feltétlenül linkeld be! Thx!

Tudatlan 2008.02.15. 00:59:42

qwertz100!

Csináljunk egy egyesületet és legyen 5000 Ft/autó a biztosítás. Ezzel lehet csak igazán árat lenyomni, és hidd el meglehet csinálni, egy dologra kell csak figyelni, költségek. Pl nem fizetünk kárt :) Nincs kárfizetés nincs gond... tehát az árcsökkentés önmagában nem minden!

Gera 2008.02.15. 06:40:16

"Az én ismereteim szerint banok lízincégei biztosítanak flottákat a MÁV-nál, akkor a kifizetésekkel nem sok gond lehet."

Te komolyan azt hiszed, hogy ugyanazt a hozzáállást engedik meg maguknak egy több száz autót biztosító céggel szemben, mint egy mezei lúzerrel szemben?

Andras 2008.02.15. 16:03:51

Leöntötték festékkel?
Talán nem kellene kibaszni a számtalan károsulttal, akinek nem fizet a MÁV ABE, nem is lenne mitől félni.
Prosztó kommunista rablóbáró.

Károsult 2008.04.16. 08:22:12

Örülök, hogy a hívek ennyire védik ezt a TETŰ MÁV-ot, akik azt hiszik, hogy fizet a MÁV, nos van egy hírem NEM teszi!! 2007.nov.-ben törtek minket totálkárra, persze az ellenfél MÁV-os volt. A Biztosító a mai napig nem fizetett, sőt csak a papírokat kérik, most már az ellenfél Menetlevelét is elkérték, csak tudnám mi köze van a kifizetéshez? Telefonon sem tudnak rendesen felvilágosítást adni, ők sem tudják, hogy minek kell a menetlevél nekik. Úgyhogy Kedves Hívek mivel én már fél éve küzdök a MÁV-al, rólatok is meg van a véleményem!

Tudatlan 2008.04.26. 18:37:09

:)) Ez ok, és még valószinüleg igazság alapja is van.. nem véletlenül mondom én hogy a PSZÁF-nak van ébresztő...viszont ami fontos tele csúsztatással... pl a bevétel számításnál, nem mindenki A00-ban van ám! :) A vontatók ott vannak a MÁV nál, de egy nyerges mekkora kárt is tud csinálni!? kicsit nem :)
plusz reklámköltségek, plusz bérek, plusz a független kárszakérő díjazása... :) és ez csak egy csúsztatás :)

gps 2008.04.26. 18:52:55

Persze, nem mindenki A0-ban van, ezért is ír "átlag"-ról. Egyébként mi köze az egésznek a kárszakértő díjazásához pl?

Tudatlan 2008.04.26. 18:59:17

Na végigolvastam az egészet :) Egy kérdésem van, ha ez mind pontosan így van, akkor miért nem pereli be a PSZÁF-ot!? Miért nem megy el a médiába és teregeti ki a dolgot!? Vagy mégsincs minden így, vagy nem meri vállalni!? MErt ha ez így igaz ahogy van (bár mondom több csúsztatás is található benne..) akkor igenis vizsgálják ezt ki és tegyék rendbe az Ügykeet. Nem hiszem hogy itt bárkinek a MÁV-al lenne gondja, hanem a gon azzal van, hogy nem fizeti ki a károkat a MÁV...különben nem lenne ez a blog...
:)

valaki 2008.04.26. 19:04:34

És ki teregesse ki, ha a vezér a dutyiban csücsül? Kinél? Hol? Ki szeretne szintén lecsücsülni?? Tényleg, hol lehet a PSZÁF ellen panaszt tenni?

Tudatlan 2008.04.26. 19:12:47

Félsz az államtól, hogy nem jogszerűen járnak el? EU tagok vagyunk, menny közvetlenül az EU hoz, de ha meg nem akarsz, mersz, akkor azt kell mondjam továbbra is hogy semmi több ez a két levél csak üres vádaskodás, bár szerintem is van valóságalapja, de mivel nekem nincs konkrét infóm (nem őgy a levelek írójának) én nem mehetke sehova! Szóval nem itt kell féligazságokkal névnélkül irogatni, hanem ki kell állni ha tudsz valamit! Szerintem :) Öncsön már tiszta vizet ebbe a rohad országba az akinek konkrét infója van! Ha szar a MÁV akkor vesszen és vesszen a többi is aki törvényt csal, hazudik, lop...!

Pszáf ellen, nem tudom talán médéi, vagy Bíróság. passz

VW 2008.06.05. 14:05:40

Tudtátok, hogy már öt éve kiszállt a biztosítóból a Magyar Államvasutak? A "MÁV" szóhasználatért még mindig perben áll a vasút és a biztosító egymással. persze a biztosítónak így könnyű elbújni, azt gondolják róluk, hogy egy állami (vasút) cég áll mögöttük. VW

anonim 2008.06.05. 17:00:26

Hát ez is egy nagy köcsög zsidó! A bejátszás utolsó képkockáján látszik a karvaj orra! Én felkütném a parlamnet elé gitárhúrra, a többivel együtt!!! Nekem ez A NÉZETEM!

Nagyon fontos információt találtam a VSZ-Galaxy HIRLEVÉLBEN · https://www.genertel.hu/vsz 2008.08.02. 11:04:10

Add tovább és értesítsd a MÁV Biztosítós ismerőseidet!Itt a megoldás: www.genertel.hu/vsz

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2008. augusztus 15-i hatállyal visszavonta a MÁV Általános Biztosító Egyesület (MÁV ÁBE)tevékenységi engedélyét - közölte a PSZÁF csütörtökön az MTI-vel.
Az engedély visszavonásával 2008. augusztus 16-án nulla órától a MÁV ÁBE biztosítónál lévő autósok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb)jogviszonya megszűnik. Ugyanakkor a biztosítottaknak már július 31-től lehetőségük van más biztosítónál kfgb szerződést kötni, és a szerződés
kötést követően az új biztosító vállal fedezetet az esetleges károkra.
A biztosítottaknak az új szerződés megkötéséhez nem kell felkeresniük a MÁV ÁBE irodáját, csak az új biztosítót.


Mi kell tennie, ha a MÁV Biztosítónál van kötelezője és a Genertelhez, Magyarország első direktbiztosítójához váltana?

Lépjen be díjszámító és biztosításkötő oldalra:

www.genertel.hu/vsz


A szerződés megkötéséhez Önnek nincs más dolga, mint adatai kitöltése után a biztosítás megkötése gombra kattintani.

Amennyiben megkötötte biztosítását, a kötés pillanatától új biztosítója a Genertel vállalja a kockázatokat.

A szerződés megkötése után kérjük, kártörténeti (bónusz) igazolását - lehetőség szerint - szerezze be a MÁV Biztosítótól, és juttassa el az alábbi elérhetőségek valamelyikére:

Fax: (1) 451-3881,
E-mail: genertel@genertel.hu,
Postacím: 7602 Pécs, Pf.: 999.

A MÁV ÁBE felügyeleti engedélyének visszavonásáról és az átkötés folyamatáról további információk a www.genertel.hu/vsz honlapon érhetőek el.

****

Tomi667 2008.08.07. 12:11:31

Nem értem miért kell itt reklámozni a Genertelt. Semmivel sem jobb becsődölt társánál. Vannak kedvezmények, de csak addig, ameddig össze nem töröd vagy törik a kocsidat. Befog csődölni ez is 2-3 éven belül, majd meglátjátok!

katmandu 2008.08.07. 14:50:11

Hát remélem, hogy nem. Elvileg Genertel a Generalihoz tartozik, az pedig elég jó :) Bár tény, én is halottam egyet-smást, pl egyik fórumon olvasni lehetett, hogy az Opel céget lefizette egyszer kenőpénzzel.
süti beállítások módosítása