HTML

Kibaszott MÁV Biztosító

Nos ez a blog dühből íródik. Most indítom a pert a MÁV bizosító ellen, mert teljesen jogos káromat nem hajlandóak kifizetni. Undorító mocsok banda. Remélem rövid lesz a blog élete, mert az azt jelenti, hogy pár hónap múlva elismerik hogy tévedtek és fizetnek. Ha nem, itt az ügy minden mozzanatát nyomon lehet követni, sőt várom a sorstársak reakciót. Kibaszott MÁV Biztosító (KMB).

Friss topikok

Linkblog

Köszönöm a segítséget, remélem lesz haszna!

2008.02.14. 12:26 felperes

Tegnap, már a legelső bejegyzésemben is megemlített, fogyasztóvédelmi kérdésekkel fogalkozó Homár blog választotta a hét kedvenc blogjának a Kibaszott MÁV Biztosító néven elindított blogomat. Ezzel jeléentősen nőtt az elig egy hete elindított blog olvasóinak száma, és jött is pár hozzászólás, hasznos ötletekkel. Ezért köszönet a Homárnak, és persze a kommentelőknek.

Az igazi nagy segítséget azonban a mai napon kaptam, az autozz.blog.hu csapatától. ugyanis levelemet, amit nekik írtam, kitették oldalukra, (sőt egy jó ideig kint volt az index.hu főoldalán) és már eddig több mint száz komment érkezett hozzá, este nekiülök és egyenként olvasom el őket, mert azért ahogy belenéztem, jó sok az ügyemhez kapcsolódó hasznos dolog van benne.

Már az is nagy eredmény, hogy sorstársaimnak segíthettem azzal hogy legalább az archívumban lesz egy ilyen blog, és lesznek máshol is ilyen bejegyzések, ha valaki utána akar nézni a témának. Az igazi eredmény viszont remélem az lesz, hogy szépen megkapom a fél millióm.

Szóbal még1x: Köszönöm srácok a publicitást!

2 komment

Címkék: per köszönöm sorstárs máv biztosító

A bejegyzés trackback címe:

https://mavabe.blog.hu/api/trackback/id/tr23338925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edina 2008.02.14. 18:21:19

Szia!

Én szeptemberben karamboloztam, a károkozónak az Allianznál volt a biztosítása. Az Allianznál is el kellett külön ismerni a kárt, az Európai Kárbejelentő Lapot (ez a hivatalos neve) NEM fogadják el. De nem csak ott, sehol se! Hogy minek akkor, kérdezheted, ezt én sem tudhatom, pedig biztosítós volnék én is :)
Nos nálam is volt némi huzavona, végül én hívtam fel a csajt, hogy intézkedjen, nekem mázlim volt, nagyon segítőkész volt.

Hogy mit lehet tenni akkor????
1. Hívj rendőrt! Ha a károkozó hamis adatokat ad meg a kárbejelentőn és "eltűnik", akkor a rendőrségnél még mindig szerencséd lehet, hiszen abban az esetben, ha a károkozó nem hajlandó 8 napon belül külön befáradni, és a felszólításokra se reagál, akkor a rendőrség következik. Viszont ők elég lassan dolgoznak, itt is szívhatsz, de legalább elismerik a károdat.

2. Ne kösd a köteleződet, casco-dat kisbiztosítóknál!!! Olcsó persze, kötelezőnél meg főleg az ár dominál, de nincs rendes kárügyintéző szolgáltatásuk, nincs regionális kiépítettség, nincs szervízhálózat, a telefonon meg órákig ülhetsz, hogy elérj valakit, mert persze, hogy nem veszik fel, és még szép hogy közben ketyeg a számlád, mert az automata azért felveszi, de azzal sokat nem tudsz kezdeni...

Persze most mondhatod azt, hogy hát a kötelező kit érdekel, ha én okozom a kárt, nem nekem kell szaladgálni, hogy fizessenek...IGEN ÁM, DE....
3. Manapság már több olyan biztosító is van, ahol a neked okozott károkat a SAJÁT biztosítód intézi!!! Pl. a te biztosítód legyen x a károkozóé y. Ekkor te a papírokat beviszed x-hez, megcsináltatod a gépet, fizetik a kárt, majd szépen ŐK hajtják be y-on.

De mégegyszer mondom az Európai Kárbejelentő nem pótolja a károkozó felelősségének külön elismerését, ugyanis (és ha belegondolsz, logikus) simán lehet hamisítani...

Üdv: Edina

Tudatlan 2008.02.14. 21:55:22

Sajna valódi aktív kárrendezés ma Magyarországon még nincs. Az hogy a nagyok egymást között aktívan kárt rendeznek az nem sokat ér, mivel ott nekem is rendeznék a károm, de a bajos cégeket ők sem vállalják be. Amúgy a kicsik között is van jó ...ahogy a nagyok között is van rossz .. sajnos a pszáf nincsa helyzet magaslatán..illetve a biztosítóknak is úgy tünik jó így ahogy van :)
süti beállítások módosítása