HTML

Kibaszott MÁV Biztosító

Nos ez a blog dühből íródik. Most indítom a pert a MÁV bizosító ellen, mert teljesen jogos káromat nem hajlandóak kifizetni. Undorító mocsok banda. Remélem rövid lesz a blog élete, mert az azt jelenti, hogy pár hónap múlva elismerik hogy tévedtek és fizetnek. Ha nem, itt az ügy minden mozzanatát nyomon lehet követni, sőt várom a sorstársak reakciót. Kibaszott MÁV Biztosító (KMB).

Friss topikok

Linkblog

Fény az alagút végén.

2008.02.22. 10:33 felperes

Ismét sikerült elérnem a károkozót telefonon, és ismét megbeszéltük egy időpontot, állítja aláírja a papírt, mert miért ne írná alá.

Múltkor is jött volna, de mondott valami kifogást igazából követni se tudtam, nyilván ez volt a célja. Igazából nekem mindegy, csak az a lényeg hogy elérjem aláírja a károkozói nyilatkozatot.

Reméljük most sikerül.

2 komment

Címkék: per máv biztosító károkozói nyilatkozat

A bejegyzés trackback címe:

https://mavabe.blog.hu/api/trackback/id/tr36349580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

safecar 2008.02.25. 10:38:12

Hasonló düh forr bennem is! 3 héttel ezelőtt egy MÁV biztosítós suzuki a mellékútról kihajtott elém a főútra és a toyota yaris (Allianzos biztosított) kocsimat teljesen összetörte a kár mértéke 1.200.000 Ft!!!!!! A hibás sofőr elismerte teljesmértékben, hogy ő okozta a balesetet. Gondoltam így nem is kell rendőr...
A Mávtól kiküldött flegma kárfelmérő, rágózás közepette állapította meg, hogy ez a kocsi így nem törhetett össze egy ilyen balesetben és a biztosító nem fog fizetni.
Hát NEM ŐRÜLET???? Még az a szerencse (?) hogy a helyszínen több tanú is volt, akik ha perre kerül a sor, akkor jönnek tanúskodni, illetve képek is készültek.
Ilyen esetben mit kellene tenni? Sosem volt még balesetem, így nem is tudom merre szaladjak... kell valami független kárszakértői vélemény? Vagy hogyan tovább? Köszi

felperes 2008.02.26. 11:56:38

Szia!
olvasd a blogot, és a kommenteket rengeteg hasznos dolgot olvastam én is.
süti beállítások módosítása